#
2
0
Servicis
184

Áreas recreativas

Està situada en el bec Pina, on trobem l'ermita de Santa Bàrbara. Aquest complex disposa de paellero amb teulada, berenador, un pou i refugi. En les seues proximitats trobem la fita petri del vèrtex geodèsic del Bec de Pina (1.405 m.) i una torre forestal. Des d'aquesta àrea es pot observar una àmplia panoràmica de terres de València, Castelló, Teruel, i en dies clars, fins i tot les illes…

Ho trobem en l'extrem nord-occidental del terme municipal,a uns 2 km de la localitat, en concret en la capçalera del barranc de “La Canaleta”. Disposa d'un berenador, bassa i font.

Aquesta situada als peus de la muntanya de Santa Bàrbara. Aquest complex disposa de paellero amb teulada, berenador i un aljub. S'accedeix des del poble en adreça del bec Pina i en 1,6 km desviar-se a l'esquerra, on a pocs metres es troba l'àrea. Té una capacitat de 60 persones.

La trobem al sud de la localitat pròxima al barranc de “La Canyada”, és l'àrea recreativa més àmplia. En ella trobem zona d'acampada lliure amb berenador, paelleros, serveis, font i pàrquing. En ella també trobem instal·lacions esportives amb piscina, pavellons multiusos, pista de frontenis, camp de futbol sala, camp de futbol 7.