#
13
0
Servicis
15

Benvinguda

Benvinguda

Aquesta pàgina Web de l'ajuntament de Pina, des de la qual us done la benvinguda, pretén ser un instrument per a integrar el nostre poble en la societat de la informació en què vivim. Les noves tecnologies es converteixen en els nostres dies en la millor eina per a salvar la distància que ens separa dels grans centres econòmics, polítics i culturals. D'aquesta forma, Internet és un vehicle imprescindible per al desenvolupament cultural, social i econòmic del nostre municipi.

L'ajuntament de Pina obri aquesta finestra plena de continguts per a millorar la seua gestió i perquè des de qualsevol punt del món siga possible obtenir informació transparent i actualitzada de la nostra localitat. Al mateix temps ofereix als ciutadans un canal de comunicació amb l'administració local que els permetrà l'accés a diferents serveis prestats per l'ajuntament perquè puguen realitzar, si ho desitgen, a través d'Internet, aquells tràmits, consultes i gestions que necessiten d'una manera àgil, moderna i eficaç, tal com ho exigeix una societat moderna com la nostra.

Ara l'ajuntament de Pina estarà més prop de tots, especialment d'aquells que estimen al nostre poble, però que per diverses raons estan allunyats geogràficament d'ell.

Estic convençuda de l'èxit d'aquesta pàgina Web, per açò us anime al fet que col·laboreu amb les vostres aportacions i opinions a la millora del seu contingut, compromís que des d'aquesta corporació municipal assumim per al futur.

Mª Ángeles Murria Belmonte
Alcaldessa de Pina