Ajuntament de Pina de Montalgrao

Saluda l'alcaldessa

Aquesta pàgina Web de l'ajuntament de Pina, des de la qual us dono la benvinguda, pretén ser un instrument per a integrar el nostre poble en la societat de la informació que vivim. Les noves tecnologies es converteixen en els nostres dies en la millor eina per a salvar la distància que ens separa dels grans centres econòmics, polítics i culturals. D'aquesta forma, Internet és un vehicle imprescindible per al desenvolupament cultural, social i econòmic del nostre municipi.

L'ajuntament de Pina obre aquesta finestra plena de continguts per a millorar la seva gestió i perquè des de qualsevol punt del món sigui possible obtenir informació transparent i actualitzada de la nostra localitat. AL mateix temps oferix als ciutadans un canal de comunicació amb l'administració local que els permetrà l'accés a diferents serveis prestats per l'ajuntament perquè puguin realitzar, si ho desitgen, a través d'Internet, aquells tràmits, consultes i gestions que necessitin d'una manera àgil, moderna i eficaç, tal com ho exigeix una societat moderna com la nostra.

Ara l'ajuntament de Pina estarà més prop de tots, especialment d'aquells que estimen al nostre poble, però que per diverses raons estan allunyats geogràficament d'ell.

Estic convençuda de l'èxit d'aquesta pàgina Web, per això us animo que col·laboreu amb les vostres aportacions i opinions a la millora del seu contingut, compromís que des d'aquesta corporació municipal assumim per al futur.

Mª Ángeles Murria Belmonte Alcaldessa de Pina de Montalgrao

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
Portal desenrotllat amb Drupal